شاهکار خلقت
خجسته باد ميلاد بزرگ بانوي سرزمين نور، مهربانترين ابر رحمت خداوندي كه بر سينههاي داغديده و مصيبتزده از مدينه تا كربلا، باران مهر و عاطفه باريد. با صلابتترين كوه كه راه را بر نيزههاي درد و رنج كه سوي انوار ولايت پرتاب شد، سدّ كرد. خروشانترين سيلِ عرفانِ ولايي كه بنيان تمام كاخهاي ظلم و زورِ زمان را برانداخت. خجسته باد طلوع اين شاهكار خلقت. مبارك باد ظهور اين نور رخشان در آسمان تشيع.
نگاهی گذرا بر صفات زینب کبری ( سلام الله علیها)
از جمله القاب حضرت زینب علیها السلام « ولیّة الله » است و این مکرّمه از چند جهت مستحق این لقب و ممدوح به این است:
اول: از جهت آن مقاماتی به واسطه عبادت و بندگی تحصیل نموده.
دوّم: به واسطه آن صدماتی که در راه احیاو ابقای دین مبین متحمّل شده است.
سوم: به واسطه محبتی که جدو پدر و مادر و برادر به او داشته، او به آن ها داشته، چرا که هرکس آن ها را دوست داشته باشد و هرکس را آن ها دوست داشته باشند مورد الطاف احدیّت خواهد شد.
چهارم: به واسطه آن محبّتی که به برادر حضرت سیّد الشهدا داشته قطع نظر از محبّتش به باقی خانواده خود که از خصائص و امتیازات آن مخدّره بوده، و هرکس که محبّ حسین باشد، خدا او را دوست دارد، چنانچه شخص هر قدر محبّتش به آن حضرت زیاد شود مقامش به همان اندازه رفیع گردد. چون این مخدّره غرق بحر محبّت حسینی شد لذا یکّه تاز وادی مراحم الهی گردید.
پنجم: به واسطه این که از افراد جلیّه آیات الهیّه و آثار وجودیه ربّانیه بوده و آن یکی از مقتضیّات قویّه مودّت است، چنانچه در جای خود محقّق شده؛از القاب دیگر آن حضرت « الراضیةُ بِالقدرِ و القَضاء » است.
معنای ظاهری آن واضح و مصداق حقیقی آن، این محترمه بوده که چنین در جلو قضا و قدر ایستادگی نمود و ثبات ورزید که، هرچه رسید چون شربت خوشگوار نوشید با این که چنان رتبت و منزلتی داشته که جمیع ماسوی در مقام اطاعتش چون عبد ذلیل مع ذلک در آن شداید و محن که اگر اندکی از بسیار آن بر اذیال جبال راسیات گذاشته می شد هر آینه از شدّت تأثر آب می شدند؛ ولی این مظلومه در جلو آن همه مصایب با کمال گشادده رویی یکّه و تنها غریب و بی کس « کالجَبَلِ لا تُحَرکها العَواصِفُ» به استقبال آن همه شداید می شتافت. اگر شخصی تصوّر همان غربت و تنهایی او را نماید که از چند جهت غریب بوده هر قدر قسیّ القلب باشد منقلب خواهد شد. یک زن و این همه مصیبت و بلیّت خیلی عجب است .