شبکه های ماهواره ای مروج چه چیزهایی هستند ؟
** -ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن به همسر و البته شوهر به زن : هنگامی که اعضای خانواده روزهای متوالی سریالهای نامناسب ماهواره را که هدف آنها عادی سازی روابط با نامحرم است را مشاهده می کنند ، خیانت به همسر برای آنها عادی می شود .ماهواره بدون تردید باعث تخریب باورها و اعتقادات دینی شده و ایمان مخاطبان را از بین می برد . اگر ایمان و باورهای اعتقادی افراد از بین برود ، ریشه ی بسیاری از مشکلات خانوادگی ، فرهنگی ، اخلاقی ، جنسی ، اجنماعی ، سیاسی و ….. است .
**-حیازدایی : اولین لطمه ای که خانواده از حضور پر رنگ شبکه های ماهواره ای و فیلم هایش می بیند ، کمرنگ شدن حیا و به تعبیر صحیح تر حیا زدایی از کانون خانواده و اعضای آن است . فیلم ها و سریالها ی متنوع ، هریک به نوعی مروج خیال پردازی جنسی و تشنگی بیشتر و حس دنبال کردن مخاطبان را دارند. و به راحتی اما بسیار خزنده به دنبال القاء و تغییر نوع فرهنگ حیا زدایی در جامعه هستند . و به قول علامه اقبال لاهوری :
آن ننگ بشر بین که زند دم ز تجدد
عریان بنمودست چو حیوان بدن خود
پیچیده سر از حکم خدا کرده تمرد
بنموده به تقلید غلط پیروی از مد
یکی از مهمترین شیوه ی جدید حیاء زدایی در جامعه ، حمله لشکری به نام « ساپورت » ویا «لگ» است.
**- خیانت :موضوع دیگری که بسیار تاثیر گذار است ، موضوع خیانت در فیلم های شبکه های ماهواره ای است که به وفور دیده می شود .هرچند در بسیاری از فیلم ها و سریالهای ایرانی نیز چنین موضوعی وجود دارد اما این بار وجه تمایز پر رنگی وجود دارد و آن اینکه خیانت های این فیلم دو طرفه است . یعنی اگر مردی به همسرش خیانت کرده ، زن قهرمان سریال حق دارد که او هم مقابله به مثل کند . و ببیننده چنان با او همدردی می کند که او را محق دانسته و از چنین پیشامدی خرسند می شود .
**-بی هویتی و تغییر سبک زندگی : سبک زندگی که در این سریالها ترویج می شود باعث بی هویتی و سر در گمی نوجوانان و جوانانی می شوند که خواستار آزادی در حد شخصیت های نشان داده شده در فیلم هستند اما از طرف خانواده شان پذیرفته شده نیست.
**-نارضایتی جنسی
**-بد بینی
**-پیدایش روابط مثلثی
**-یاس و خود کم بینی
**-مصرف گرایی و تجمل
**-عادی شدن و رواجد چند همسری