این تصاویر شرایط قبل و بعد از حمله گروه تروریستی داعش به بارگاه اویس قرنی در استان الرقه را به نشان می دهد. تروریستها که شکستهای متعددی در نبرد با ارتش سوریه داشته و مجبور به فرار از برخی نقاط مهم و استراتژیک شده اند انتقام خود را از اماکن مقدس ادیان الهی می گیرند.
زندگی نامه اویس قرنی
اویس قَرَنی (درگذشته ۳۷ قمری/۶۵۷ میلادی) با عنوان کامل اُوَیْس بن عامر بن جَزْء، مسلمانی ساکن قَرَنْ یمن بود .
او شيفته خدا و مردى وارسته بود، وارسته از همه دلبستگى هاى مادى و بدور از همه آن چه مانع رؤيت جمال حق مى گردد. او يكى از زهاد نامى صدر اسلام به شمار مى رفت كه آوازه زهد و پرهيزگارى آنها، همه جا طنين افكنده بود. زندگى او سراسر آميخته با عشق و جذبه الهى بود و اين معنى براى مردمى كه به اين مرحله از شور و جذبه گام ننهاده و با مسائل سير و سلوك آشنائى نداشتند مايه شگفتى مى شد، در مقابل عده اى هم به علت نداشتن روح بزرگ، درباره او غلو نموده پيرامون زندگى و شخصيت او قصه ها و حكايت ها ساخته و داستانهاى افسانه اى پرداختند او يكى از افرادر قبيله بنى مراد از يتره قرن بود و بدون آن كه پيامبر اسلام را ببيند اسلام آورد و هرگز موفق به ديدار پيامبر (صلى الله عليه و آله) نشد زيرا او مادرى داشت كه تمام زندگى و خوشى هايش در وجود او خلاصه مى شد. اويس فوق العاده به مادرش علاقه مند بود و چون مادر نياز شديدى به پرستارى داشت نتوانست مادر را رها كند و به مدينه مهاجرت نمايد.
گر چه او توفيق ديدار پيامبر (صلى الله عليه و آله) را نيافت ولى بسيارى از ياران بزرگ آن حضرت را ملاقات كرد از اين رو، وى از ‘تابعين’ محسوب مى شود، نه از ‘صحابه’. پيامبر اسلام (صلى الله عليه و آله وسلم) مى فرمايد: اويس بهترين و نيكوكارترين تابعين است و او مانند گنج گرانبهائى كه در اعماق زمين و زاويه خرابه ها، قرار گيرد، در محيط زندگى خود نا شناخته بود و با گمنامى و در كمال سادگى به سر مى برد ولى از آن جا كه هر گنجى، ممكن است روزى كشف شود، اويس نيز هميشه نا شناخته نماند، بلكه پيامبر (صلى الله عليه و آله) پرده از راز عظمت و شخصيت معنوى او برداشته او را به مسلمان معرفى نمود…
منبع: سایت تبیان زنجان