_ عنوان برنامه :
محفل معرفتی سفیران عاشورا
_ زمان :
24/07/97الی 28/07/97
_ مکان :
مركز تخصصي ريحانه الرسول سلام الله عليها
_ سخنران :
سركار خانم نجيبه كرمي مديريت محترم مركز تخصصي ريحانه الرسول سلام الله عليهما
سركار خانم مرضيه شوكت معاون و استادمحترم مدرسه علميه فاطمه الزهرا سلام الله عليها
سركار خانم غزاله دولتي استاد دانشگاه و حوزه
توضیحات
محفل معرفتي سفيران عاشورا با همكاري معاونين فرهنگي مركز تخصصي ريحانه الرسول سلام الله عليها و مدرسه علميه فاطمه الزهرا سلام الله عليها با حضور مديريت محترم و اساتيد و طلاب اين مدارس و بانوان سطح شهر در مركز تخصصي ريحانه الرسول سلام الله عليها طي پنج روز برگزار گرديد.
اين مراسم با قرائت قرآن و ادعيه خواني و عزاداري توسط طلاب آغاز و با بيانات اساتيد محترم پيرامون مباحث اعتقادي و تعظيم شعائر دين و تفسير زيارت عاشورا ادامه يافت.
در اين مراسم خانم كرمي پيرامون معاد باوري در جامعه ، فرمودند: اعتقاد به معاد ، به زندگي معنا مي دهد و آرامش در زندگي در اعتقاد به معاد باوري است .
مديريت مركز تخصصي ريحانه الرسول سلام الله عليها ادامه دادند: نا آرامي در زندگي ناشي از فراموشي معاد و همچنين گناهاني است كه بر اثر اين فراموشي، انسان مرتكب آن مي شود.
ايشان در ادامه افزودند: ايمان به معاد ، موجب تقويت حس مسئوليت در انسان گشته تا مسئوليت خود را در اجتماع ، خانواده و محيط كار به خوبي انجام مي دهد.و اين اعتقاد به معاد ، مرزي براي خانواده، اجتماع در انجام مسئوليت خواهد بود.
وي در ادامه سلسله مراتب معاد باوري ياد آور شدند: دنيا همچون بازاري است و كساني كه وارد بازار مي شوند گروهي سود و منفعت مي برندو گروهي ضرر وزيان.و افراد بايد مراقب معامله شان باشند.
سركار خانم كرمي با استناد به سخن گهر بار امام هادي عليه السلام فرمودند: كساني كه در برابر نعمت خدا ر معصيت مي كنند بد معامله اي انجام مي دهند زيرا دنيا جاي ماندن نيست . و خداوند تبارك و تعالي براي محاسبه انسان در روز قيامت اعمال آنها را بررسي مي كند. و در اين محاسبه هر نفس انسان مورد محاسبه قرار مي گيرد .كه اين نفس هاي انسان در راه عبوديت پروردگار است يا شيطان.
ايشان در ادامه بيان كردند: مرز بين حق و باطل و سعيد و شقي ، بسيار باريك است و انسان بايد مراقبت كند كه در امتحانات الهي سربلند و موفق باشد. و بتواند به نفس مطمئنه برسد.
ايشان راه رسيدن به بهشت را در بي رغبتي به دنيا و عدم اشتغال به غير خدا دانسته و فرمودند: انسان مطابق فرمايش امام علي عليه السلام براي دنيا بايد چنان زندگي كند كه گويي تا ابد در اين دنياست و براي آخرت ، چنان تلاش كند گويي تنها لحظه اي بيش در اين دنيا وجود ندارد.
ايشان در پايان با تعجيل در فرج امام زمان و سلامتي مقام معظم رهبري ( دام ظله العالي ) و شفاي بيماران مجلس را ختم نمودند.
_ برنامه های حاشیه ای :
فضا سازي - بيان احكام – برگزاري مسابقه - پذيرايي- مشاوره اعتقادي ، مذهبي به مدعوين